Charming villa for sale in Cap Salou

Roman amphitheatre, Tarragona 82.JPG

   

Roman amphitheatre, Tarragona (1)

 

 
     
   

Roman amphitheatre, Tarragona

   
   

De Costa Daurada, Catalaans voor 'Gouden Kust', of Costa Dorada begint ten noorden van Tarragona en loopt vanaf daar verder zuidwaarts langs verschillende bekende badplaatsen, La Pineda, Salou en Cambrils. De Costa Dorada bestaat zowel uit lange goudkleurige zandstranden als in rotsachtige baaien verscholen natuurlijke strandjes. De Cami de Ronda is een wandelpromenade langs de mooiste stranden van Salou en Cabo de Salou.

Cultuurliefhebbers komen tijdens hun vakantie aan de Costa Dorada in Tarragona aan hun trekken. In deze stad vind je tal van ruïnes uit de Romeinse tijd. Het amfitheater uit de 2e eeuw staat vlakbij de zee en is een van de archeologische pareltjes van Tarragona die niet zonder reden op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan.

En zelfs strandliefhebbers komen hier aan hun trekken. Via het centrum van Tarragona loop je over de boulevard om bij El Miracle te komen. Dit kleine strand is een fijne bestemming voor een kort strandbezoek. Je kan een drankje bestellen bij de strandtent, of neem een verkoelende duik in zee. Het strand is onder toeristen niet zo bekend en je vind er vooral locals.

 

Fotoalbum Salou en omgeving
   
   
 

 

 
   

Vakantiehuis te koop in Salou, Costa Dorada

 

Casa Oda ligt in een residentiële wijk van Cap Salou, vlakbij enkele mooie zandstranden


Casa Oda is een mooie, gezellige comfortabele villa in een residentiële wijk van Cap Salou. Het vakantiehuis ligt in een mooie straat vlakbij het mooie zandstrand van Cala Penya Tallada.

 


Casa Oda, sfeervol huis te koop op Cap Salou (Tarragona)

 


Vlakbij Cala Penya tallada, een paradijselijk zandstrand op Cap Salou ligt dit unieke te renoveren vakantiehuis.
Voor wie niet bang is om dit potentiële droomhuis de nodige zorg te geven, biedt dit klassieke volume een enorm potentiëel. Geen overbodige ornamenten maar sobere, geometrische basisvormen, platte daken en het gebruik van moderne materialen zoals staal en gewapend beton kenmerken het huis. De ruime indeling met 2 slaapkamers is een groot pluspunt. De talrijke terrassen zijn ideaal voor het leven buiten tijdens lange zomers. In de tuin staan agaves, moerbeibomen en enkele oude pijnbomen. De weg van Casa Oda naar het strand loopt onder de pijnbomen langs een mooi aangelegd pad naar de beschutte baai. Een lange trap voert uiteindelijk naar een fijn strand.


More infomation www.casaodasalou.com

 


Casa Oda, fotogalerij

 

       
Modernistic Villa, Cabo de Salou   Casa Oda   Casa Oda, functionalism in Cap Salou
       

Casa Oda, een huis met strakke sobere, geometrische basisvormen

 

Casa Oda, il Studio, een verborgen tweede unit   Villa Casa Oda   Cami de Ronda in Salou, tussen Cala Font en Penya Tallada

Il Studio, een verborgen tweede unit

 

 

Carrer del Llebeig

 

 

Van Casa Oda wandel je door een mooi pijnbomenbos naar het strand van Cala Penya Tallada

Camino de Ronda in Salou - een wandelpromenade langs de mooiste stranden van Salou en Cabo de Salou
  Cala Penya Tallada and Les Mabres   Rotsblokken aan Cala Penya Tallada

Camino de Ronda in Salou - een wandelpromenade langs de mooiste stranden van Salou en Cabo de Salou

 

 

  Cala Penya Tallada and Les Mabres   Rotsblokken aan Cala Penya Tallada

 

[1] Photo by Simon Burchell - Own work, CC BY-SA 4.0, Link