Charming villa for sale in Cap Salou

   

Casa Oda, mooi vakantiehuis te koop in Cabo de Salou. Casa Oda ligt in een schaduwrijke straat vlakbij een kleine baai met een mooi zandstrand

 

 
     
   

Casa Oda, een modernistische villa te koop in Cap Salou, langs een mooie weg met pijnbomen

   
   

Casa Oda maakt deel uit van een klassieke Spaanse urbanisatie, gelegen in Cap Salou, een idyllische kaap ten noorden van Salou. Het te renoveren vakantiehuis ligt in een mooie straat vlakbij een kleine baai met een mooi zandstrand.

 

Casa Oda ligt in een schaduwrijke straat

 

Casa Oda ligt in een rustige, doodlopende straat, de Carrer del Llebeig. Achter de kleine villa strekken zich de golfterreinen uit van Lumine Mediterránea, dat met zijn 45 holes verspreid over 170 hectare en drie golfbanen een van de mooiste golfcourses van Catalonië kan genoemd worden.

 

   
   

Grotere kaart bekijken

 

De Costa Daurada, Catalaans voor Gouden Kust, of Costa Dorada begint ten noorden van Tarragona en loopt vanaf daar verder zuidwaarts langs verschillende bekende badplaatsen, La Pineda, Salou en Cambrils. De Costa Dorada bestaat zowel uit lange goudkleurige zandstranden als in rotsachtige baaien verscholen natuurlijke strandjes. Vlakbij Casa Oda, op wandelafstand ligt een van de mooiste stranden van de Costa Dorada, Cala Penya tallada.


Een rustig, intiem strand

Cala Penya tallada (het strand van de gepleten rots) is een tussen hoge rotswanden vescholen strand. Onder de pijnbomen wandel je van Villa Casa Oda langs een mooi aangelegd pad naar beneden.

 

 
   


Cap Salou, Cala Penya tallada

Cala Penya tallada (het strand van de gevallen klif)

 

Toacana ] Galleria di immagini

 

       
   
       

Casa Oda, een huis met strakke sobere, geometrische basisvormen

 

Camino de Ronda in Salou - een wandelpromenade langs de mooiste stranden van Salou en Cabo de Salou
  Cala Penya Tallada   Rotsblokken aan Cala Penya Tallada

Camino de Ronda in Salou - een wandelpromenade langs de mooiste stranden van Salou en Cabo de Salou

 

 

  Cala Penya Tallada   Rotsblokken aan Cala Penya Tallada

Vele mooie stranden zijn bereikbaar vanuit Casa Oda, van Playa Larga, tot het idyllische Penya Tallada, Cala Font en Cala Crancs