Charming villa for sale in Cap Salou

Cala de Penya Tallada (Salou) - 1.jpg

E N G  

Cabo de Salou, an almost private beach and cove (1)

 

 
     
   

Casa Oda op Cabo de Salou, je droomhuis aan de Middelandse Zee

   
   

Er ligt een intiem strand vlakbij Casa Oda, Cala Penya tallada (het strand van de gesneden rots). De weg naar het strand loopt van je droomhuis aan de Middelandse Zee langs een mooi aangelegd pad naar beneden. Een lange trap voert uiteindelijk naar een fijn zandstrand. Pijnbomen en bloeiende agaves groeien hier vrijwel tot op het strand. Hier proef je het oorspronkelijke Mediterrane leven.

 

   
     
   

Cala Penya Tallada

Hier vind je in het tussenseizoen de rust van de natuur terug, zonder veel volk om je heen. Maar tijdens het hoogseizoen, en vooral in augustus is ook dit kleine strand erg druk.
De kleine baai is 125 meter lang en 10 meter breed, en omgeven door hoge rotswanden en pijnbomen. Hier ontdek je de echte magie van de Middellandse Zee. Agaves groeuen er tot op het strand, dat bezaaid ligt met gigantische rotsblokken. De rechtopstaande rotsformaties hebben de baai zijn naam gegeven, Cala Penya Tallada, wat zoiets betekent als 'baai van de 'gespleten rots'.
Naast dit zandstrand ligt een kleiner en intiemer srand van keien, Les Mabres. Het is moeilijk toegankelijk waardoor je er vrijwel steeds alleen bent.
Voorbij de rotspunt La Punta Prima liggen nog twee mooie zandstranden, Cala Font en Cala Vinya. Door de nabije hotels is het er drukker.

 

Het strand van Cala Penya Tallada (2)

 

Vakantiehuis te koop in Salou, Costa Dorada


Casa Oda ligt in een residentiële wijk van Cap Salou, vlakbij enkele unieke zandstranden


Casa Oda is een mooie, gezellige comfortabele villa in een residentiële wijk van Cap Salou. Het vakantiehuis ligt in een mooie straat vlakbij een kleine baai met een mooi zandstrand. Er is een grote tuin met mogelijkheid tot een zwembad. Voor wie niet bang is om dit potentiële droomhuis de nodige zorg te geven is dit een unieke kans. Aarzel dan niet om contact met ons op voor een bezoek!

 

    Cabo de Salou, pijnbomen

 

 

     

Van Casa Oda wandel je door een mooi pijnbomenbos naar het strand van Cala Penya Tallada

La Punta Prima, Cap de Salou   Cap Salou, Cala Penya Tallada and Les Mabres   Cami de Ronda in Salou, tussen Cala Font en Penya Tallada
La Punta Prima   Cala Penya Tallada and Les Mabres  

Camino de Ronda in Salou, tussen Cala Font en Penya Tallada

 

         
   

 

 

   

[1] Photo by Ferran Llorens, licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license

[2] Photo by Traveling Guide © All rights reserved