Charming villa for sale in Cap Salou

   

Casa Oda, huis te koop in Cap de Salou. Casa Oda ligt in een schaduwrijke straat
vlakbij een kleine baai met een mooi zandstrand

 

 
     
   

Casa Oda, een modernistische villa te koop in Cap Salou, langs een mooie weg met pijnbomen

   
   

Casa Oda ligt in een mooie straat vlakbij een kleine baai met een mooi zandstrand. Het huis maakt deel uit van een klassieke Spaanse urbanisatie, gelegen in Cap Salou, een idyllische kaap ten noorden van Salou. In de rustige straat staan enkele villa's tussen de pijnbomen. Het is een schaduwrijke laan die doodloopt in het golfterrein Lumine Mediterránea. Rechts staat het vakantiehotel Mediterranean Village.

Casa Oda is een kleine modernistische villa met heel veel terrassen. Er ligt een intiem strand vlakbij Casa Oda, Cala Penya tallada. De weg naar het strand loopt onder de pijnbomen langs een mooi aangelegd pad naar beneden.

 

Casa Oda ligt in een schaduwrijke straat

 

Casa Oda ligt in een rustige, doodlopende straat, de Carrer del Llebeig. Achter de kleine villa strekken zich de golfterreinen uit van Lumine Mediterránea, dat met zijn 45 holes verspreid over 170 hectare en drie golfbanen een van de mooiste golfcourses van Catalonië kan genoemd worden.

 

   
   

Grotere kaart bekijken

 

Vlakbij Casa Oda, op wandelafstand ligt een intiem strand, Cala Penya tallada.


Een rustig, intiem strand

Cala Penya tallada (het strand van de gevallen pijnboom) is een tussen hoge rotswanden vescholen strand vlakbij Casa Oda. Onder de pijnbomen wandel je langs een mooi aangelegd pad naar beneden. Na enkele minuten bereik je tussen de kliffen een klein zandstrand. Het strand zich uit over 120 meter met fijn goudkleurig zand en helder water.

 

 
   


Cala Penya tallada (het strand van de gevallen klif)

 

Toacana ] Galleria di immagini

 

       
Salou, Lumine Golf Club     Cabe de Salou, Een klein, intiem zandstrand

Lumine Golf Club, visueel een zeer mooie baan om te spelen

 

  1   Een klein, intiem zandstrand