Charming villa for sale in Cap Salou

   

Cabo de Salou, een klein intiem zandstrand (1)

 

 
     
   

Een klein intiem zandstrand op Cabo de Salou

   
   

Er ligt een intiem strand vlakbij Casa Oda, Cala Penya tallada. De weg naar het strand loopt van je droomhuis aan de Middelandse Zee langs een mooi aangelegd pad naar beneden. Een lange trap voert uiteindelijk naar een fijn zandstrand. Pijnbomen en bloeiende agaves groeien hier vrijwel tot op het strand. Het strand is zo'n 120 meter lang en 10 tot 45 meter breed. Na stormweer kan het strand kleiner zijn. Dan trekken bezoekers zich terug op het hoger gelegen keienstrand, of op de reusachtige gevallen rotsblokken die links op het strand liggen. Ideaal voor een intens zonnebad!

 

   
     
   

Van Casa Oda wandel je door een mooi pijnbomenbos naar het strand van Cala Penya Tallada (1)

 

Casa Oda ligt in een rustige straat vlakbij een kleine baai met een mooi zandstrand


Vele mooie stranden zijn bereikbaar vanuit Casa Oda, van Playa Larga, totPenya Tallada, Cala Font en Cala Cranx. Het is fijn elke dag je favoriete strand te kunnen kiezen, naargelang de windrichting of wisselende stemming.

 

    Platja Llarga (Salou)
   

 

 

  Platja Llarga (Salou)
La Punta Prima, Cap de Salou   Cap Salou, Cala Penya Tallada and Les Mabres  
La Punta Prima   Cala Penya Tallada and Les Mabres  

The almost private beach and cove

 

 

Platja Llarga (Salou), Costa Dorada   Cap Salou is een ideale vakantiebestemming voor een alternatieve strandvakantie. Dit harmonieuze kustlandschap nodigt je uit om je batterijen op te laden en je innerlijke balans te vinden.

Wilde begroeiing langs Platja Llarga (Salou)

 

 

 

 

   

Vele mooie stranden zijn bereikbaar vanuit Casa Oda, van Playa Larga, tot het idyllische Penya Tallada, Cala Font en Cala Crancs

 

[1] Photo by Traveling Guide © All rights reserved