Charming villa for sale in Cap Salou

   

Casa Oda, een modernistische villa te koop in Cap Salou, een huis met een verborgen tweede unit, il Studio,

 
     
   

Casa Oda, een modernistische villa

   
   

De Costa Daurada, Catalaans voor Gouden Kust, of Costa Dorada begint ten noorden van Tarragona en loopt vanaf daar verder zuidwaarts langs verschillende bekende badplaatsen, La Pineda, Salou en Cambrils. De Costa Dorada bestaat zowel uit lange goudkleurige zandstranden als in rotsachtige baaien verscholen natuurlijke strandjes.

Vlakbij Cala Penya Tallada, een paradijselijk zandstrand op Cap Salou ligt deze mooie, gezellige comfortabele villa, Casa Oda. Het huis ligt in een rustige straat vlakbij de Camino de Ronda, een wandelpromenade die de mooiste stranden van Salou en Cabo de Salou met elkaar verbindt. Onder deze kleine modernistische villa die verscholen ligt tussen moerbeibomen, pijnbomen, agaves en oleanderstruiken, heeft een renovatie nodig, maar wie niet bang is om dit potentiële droomhuis de nodige zorg te geven, heeft een vakantieparadijs binnen handbereik.
Geen overbodige ornamenten maar sobere, geometrische basisvormen, platte daken en het gebruik van moderne materialen zoals staal en gewapend beton.
Rondom het huis liggen taltijke terrassen die uitnodigen tot een diner al fresco. De openluchtkeuken aan de achterzijde van het huis is het decor van veel culinair genot in het licht van de avondzon. Ook het enorme dakterras is een meerwaarde. Een verborgen troef is de tweede unit die schuilgaat onder het terras dat voor het huis ligt.

 

Bekijk enkele sprekende sfeerbeelden op YouTube, en ontdek de vele charmes van deze Spaanse villa

 

De studio bevindt zich onder het schaduwrijke terras voor het huis en heeft een aparte ingang. De studio bestaat uit een kamer met kleine open keuken en een badkamer (toilet en lavabo) en is een ideaal gastenverblijf. De studio heeft een eigen ingang en een privéterras in natuursteen.

 

   
     
   


Cala Penya tallada, een van de verborgen schatten van Cap Salou

 

Toacana ] Galleria di immagini

 

       
Salou, Lumine Golf Club     Cabe de Salou, Een klein, intiem zandstrand

Lumine Golf Club, visueel een zeer mooie baan om te spelen

 

  1   Een klein, intiem zandstrand

 

 

Fotoalbum Salou en omgeving

 

 

Village de Siurana (Tarragone)   Ermita de la mare de Deu de la Roca, Mont-Roig   Santuari de la Mare de Déu de la Roca (Mont-roig del Camp)

Het pittoreske dorpje Siurana

 

 

Ermita de la mare de Deu de la Roca, Mont-Roig

 

  Santuari de la Mare de Déu de la Roca (Mont-roig del Camp)
Santuari de la Mare de Déu de la Roca (Mont-roig del Camp), chiesa   Castell monestir d'Escornalbou (Riudecanyes)   Roman amphitheatre, Tarragona

Chiesa, Santuari de la Mare de Déu de la Roca (Mont-roig del Camp)

 

 

 

Castell monestir d'Escornalbou (Riudecanyes)

 

 

  Roman amphitheatre, Tarragona