Charming villa for sale in Cap Salou

   

Casa Oda, een modernistische villa te koop in Cap Salou, een huis met een verborgen tweede unit, il Studio,

 
     
   

Casa Oda, een modernistische villa met een verborgen tweede unit, il Studio

   
   

Casa Oda is een kleine modernistische villa met heel veel terrassen. Voor wie niet bang is om dit potentiële droomhuis de nodige zorg te geven, biedt dit klassieke volume een enorm potentiëel. Geen overbodige ornamenten maar sobere, geometrische basisvormen, platte daken en het gebruik van moderne materialen zoals staal en gewapend beton.
Rondom het huis liggen taltijke rerrassen die uitnodigen tot een diner al fresco. De openluchtkeuken aan de achterzijde van het huis is het decor van veel culinair genot in het licht van de avondzon. Ook het enorme dakterras is een meerwaarde. Een verborgen troef is de tweede unit die schuilgaat onder het terras dat voor het huis ligt.

 

Bekijk enkele sprekende sfeerbeelden op YouTube, en ontdek de vele charmes van deze Spaanse villa

 

De studio bevindt zich onder het schaduwrijke terras voor het huis en heeft een aparte ingang. De studio bestaat uit een kamer met kleine open keuken en een badkamer (toilet en lavabo) en is een ideaal gastenverblijf. De studio heeft een eigen ingang en een privéterras in natuursteen.

 

   
   

Grotere kaart bekijken

 

Cala Penya tallada, een rustig, intiem strand

Onder de pijnbomen wandel je langs een mooi aangelegd pad naar beneden. Na enkele minuten bereik je tussen de kliffen een klein zandstrand. Het strand zich uit over 120 meter met fijn goudkleurig zand en helder water. Iets verder weg liggen nog enkele idylische kleine baaien, omgeven door pijnboombossen, rotsformaties en en helderblauwe zee. Dit zijn de verborgen schatten van Cap Salou.

 
   


Cala Penya tallada, een van de verborgen schatten van Cap Salou

 

Toacana ] Galleria di immagini

 

       
Salou, Lumine Golf Club     Cabe de Salou, Een klein, intiem zandstrand

Lumine Golf Club, visueel een zeer mooie baan om te spelen

 

  1   Een klein, intiem zandstrand